Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Joan Blau

Cantautor

 • 0
  Mecenes
 • 0
  mensuals
 • 0.0
  total

Biografia

Em dic Joan Blau i sóc cantautor, vaig néixer l’any 1982 i sóc de Balaguer, tot i que sóc nascut a Barcelona.
 
La meva carrera com a cantautor l’inicio el 2015. Concretament l’onze de desembre a la presentació del llibre “Cambio de rasante” de Víctor Lorenzo, on realitzo la meva primera actuació en solitari. Aquest és el detonant de més de cent cinquanta concerts realitzats fins al dia d’avui.
 
El Juny de 2016 presento el single “Blau”, dues cançons que formen part del meu primer treball, gravat a la Bucbonera Studios, amb la producció de Luis Robisco. “Somnis” és el nom del disc, presentat el novembre de 2016 a la Sala Barts Club de Barcelona. A partir d’aquesta presentació comença la meva gran aventura i nova realitat.
 
L’abril de 2017, juntament amb Mia Fuentes, presentem el single “23 d’abril”, La nova cançó de Sant Jordi, la cançó te una acollida immensa.
 
Al novembre de 2018 presento el single “Cafè”, una cançó plena de present, passat i futur.
Ara després de presentar el meu nou EP “La Clau”, el 15 de Febrer a la Sala Barts Club de Barcelona, estic centrat en la presentació de “La Clau” al Cafè del Teatre el 22 de juny, on presentaré el meu projecte a la meva terra i on hi col·laboraran alguns amics.
 
Segueixo treballant per consolidar de manera totalment autònoma el meu projecte de cantautor i donar a conèixer el que amb tant d’amor faig.
 
Als meus concerts intento aportar la meva personalitat, creant un clima íntim, natural i alegre; sobretot que el públic passi una bona estona. Les meves cançons caminen damunt de melodies senzilles, amb lletres clares i personals.
 
Actualment treballa com a coordinador de l’Associació Rodautors.

Estadístiques generals

 • 0
  Mecenes
 • 0
  mensuals
 • 0.0
  total
 • 3
  Publicacions
 • 9
  et segueixen