Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Joan Blau

Cantautor

  • 0
    Subscribers
  • 0
    monthly
  • 0.0
    total

Introduction

Em dic Joan Blau sóc de Balaguer i sóc cantautor.

Inicio la meva carrera a finals del desembre de 2015, tocant en la presentació del llibre "Cambio de rasante" de Víctor Lorenzo. A dia d'avui he realitzat concerts per quasi tot catalunya, he auto editat 1 LP, 1 Ep i 3 singels.

Realitzo concerts en solitari i amb banda, en els meus concerts és molt probable que em vegis col·laborar amb altres músics. En els meus concerts em mostro tal i com sóc i intento que tots plegats passem una bona estona.

Aquest any 2020 m'he plantejat un repte personal i el qual en tenia moltes ganes ja fa molt temps. Cada mes publicaré una nova cançó a les xarxes, en la que en cada una hi haurà una col·laboració dels musics o artistes que he conegut al llarg d'aquests anys.

Sempre he tingut esperit de compartir i arran de fer una mica de pinya entre els cantautors i cantautores que he anat coneixent durant aquest anys, d'aquestes inquetuts en sorgeix el Festival Rodautors de cantautors i cantautores i l'associació Rodautors. 

Col·laboro de manera activa amb altres iniciatives culturals.