Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Joan Blau

Cantautor

  • 0
    Mecenas
  • 0
    mensuales
  • 0.0
    total

Presentación

Em dic Joan Blau sóc de Balaguer i sóc cantautor.

Inicio la meva carrera a finals del desembre de 2015, tocant en la presentació del llibre "Cambio de rasante" de Víctor Lorenzo. A dia d'avui he realitzat concerts per quasi tot catalunya, he auto editat 1 LP, 1 Ep i 3 singels.

Realitzo concerts en solitari i amb banda, en els meus concerts és molt probable que em vegis col·laborar amb altres músics. En els meus concerts em mostro tal i com sóc i intento que tots plegats passem una bona estona.

Aquest any 2020 m'he plantejat un repte personal i el qual en tenia moltes ganes ja fa molt temps. Cada mes publicaré una nova cançó a les xarxes, en la que en cada una hi haurà una col·laboració dels musics o artistes que he conegut al llarg d'aquests anys.

Sempre he tingut esperit de compartir i arran de fer una mica de pinya entre els cantautors i cantautores que he anat coneixent durant aquest anys, d'aquestes inquetuts en sorgeix el Festival Rodautors de cantautors i cantautores i l'associació Rodautors. 

Col·laboro de manera activa amb altres iniciatives culturals.